Vrijdag, 3 mei 2024

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

VV Zeewolde wint in Elburg ook tweede bekerduel

Redactie: Mannes Schoppink

ELBURG/ZEEWOLDE - Door ook de tweede wedstrijd te winnen, heeft VV Zeewolde zaterdag 12 september aan één punt tegen VEVO voldoende om de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken. Afgelopen zaterdag werd naaste concurrent ESC in Elburg met 2-0 verslagen. Daar zag het in de eerste helft nog niet naar uit. De betere mogelijkheden waren voor de thuisploeg en ook na rust had de thuisploeg zomaar de leiding kunnen nemen. In de 58e minuut kwam de ommekeer. Nick Redegeld, die in de voorbereiding op dit seizoen al regelmatig in de basis mocht starten, gaf de bal op een presenteerblaadje aan Jan Struijk die op zijn beurt niet faalde: 0-1. Daarna ging het beter lopen met de polderboys. In de 81e minuut besliste Struijk de wedstrijd, ditmaal na goed voorbereidend werk van invaller Ruben Stoelhorst: 0-2. De voorsprong kwam in het restant van de wedstrijd niet meer in gevaar. Doordat Sportclub Teuge de andere wedstrijd met 2-0 won van VEVO, gaat VV Zeewolde nu alleen aan de leiding in de poule.
Opstelling Zeewolde: Romero Butz, Ramon Chaigneau, Maurizio Sleurink, Ronald Hoek, Kevin Ozinga (61. Jeroen Roos), Julian de Roder (61. Jeffrey van Kampen), Youri Blom (61. Niels van Moolenbroek), Denilçon Ramazan, Nick Redegeld (72. Ruben Stoelhorst), Ali Akachar (77. Jeffrey Bras) en Jan Struijk. Uitslagen: ESC-VV Zeewolde 0-2; Sportclub Teuge-VEVO 2-0. Stand: VV Zeewolde 2-6 (5-1), 2. Sportclub Teuge 2-3 (3-3), 3. ESC 2-2 (2-2), 4. VEVO 2-0 (0-4).