Zeewolde Actueel

Donderdag, 8 juni 2023

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Koffieochtend van Zeewoldevoorelkaar gaat gewoon door!

Koffieochtend van Zeewoldevoorelkaar gaat gewoon door!Koffieochtend van Zeewoldevoorelkaar gaat gewoon door!
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Inwoners van Zeewolde zijn van harte uitgenodigd om op dinsdag 6 oktober bij restaurant fika van 09.30 tot 11.00 uur een kopje koffie met elkaar te komen drinken. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen worden mensen gevraagd zich toch even van te voren aan te melden, in plaats van zomaar langs te komen (hoewel dat nog steeds kan gebeuren). Aanmelden kan via info@zeewoldevoorelkaar.nl

Speciaal voor deze gelegenheid opent restaurant fika. haar deuren en verzorgt zij de koffie en appeltaart. Volgens de landelijke richtlijnen mogen er maximaal dertig mensen naar binnen.

Bezoekers van de koffieochtend maken tevens kans op gratis toegangskaarten voor de theatervoorstelling over het leven van Toon Hermans die op 10 oktober live te zien is in de theaterzaal van The Lux. De aanwezigen kunnen hun naam, adres en telefoonnummer achterlaten op een daarvoor bestemd briefje en in 'de pot' stoppen voor verloting van deze kaarten, aangeboden door Zeewoldevoorelkaar en Zeewolde Live.

“Op deze manier willen wij de mensen de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier andere mensen te leren kennen en ontmoeten”, aldus het team van Zeewoldevoorelkaar. “Wie weet komen er leuke nieuwe matches uit voort.”

https://zeewolde-actueel.nl/cultuur/koffieochtend-met-aandacht-voor-elkaar